Αρχική Σελίδα

Mingda Technology Co.,Ltd

καλής ποιότητας Μεγάλος τρισδιάστατος εκτυπωτής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μεγάλος τρισδιάστατος εκτυπωτής για τις πωλήσεις
Οι εκτυπωτές MINGDA θα διαρκέσουν περισσότερο από σου εγώ ήταν μέχρι τώρα. Σε εκατό χρόνια πρέπει να είστε σε θέση να τρέξετε έναν εκτυπωτή MINGDA.

—— Ο καβγατζής Tucker, Ηνωμένες Πολιτείες

Είμαι ευτυχής να αγοράσω τον τρισδιάστατο εκτυπωτή σας Glitar 4C. Είναι γερό, απλό και εργασίες πολύ καλά. Ενδιαφέρομαι ειλικρινά για μια συνεργασία που προωθεί και που πωλεί.

—— Traian Bumb, Ρουμανία

Είμαι Online Chat Now

Mingda Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Mingda Technology Co.,Ltd Mingda Technology Co.,Ltd Mingda Technology Co.,Ltd Mingda Technology Co.,Ltd Mingda Technology Co.,Ltd
Πελάτης MINGDA Επίσκεψη πελατών Η ομάδα μας Εργοστάσιο MINGDA MINGDA showroon

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : MINGDA
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-30000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Εισαγωγή εμπορικών σημάτων

Co. τεχνολογίας Mingda Shenzhen, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2009, το οποίο είναι επιχειρήσεις μιας διεθνείς τρισδιάστατες εκτυπωτών υψηλής τεχνολογίας που εστιάζουν στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία. MINGDA είναι η κορυφαία επιχείρηση που εισήγαγε την τρισδιάστατη γρήγορη τεχνολογία διαμόρφωσης πρωτοτύπου στην κινεζική αγορά, η επιχείρηση προώθησε το εμπορικό σήμα της «σειράς MINGDA Glitar τρισδιάστατης». 

 

Φιλοσοφία MINGDA: Παρέχετε την εύκολος-λειτουργία και τους φιλικούς προς το χρήστη τρισδιάστατους εκτυπωτές σε περισσότερους πελάτες. Σαν προηγμένες κατασκευαστικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας για τον εξοπλισμό παραγωγής, MINGDA έχει τις ισχυρές ικανότητες ερευνητικών βάσεων και Ε&Α. Όλες οι σειρές προϊόντων είναι κύριες των ανεξάρτητων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και έχουμε τη μεγάλης κλίμακας δυνατότητα παραγωγής για τους τρισδιάστατους εκτυπωτές FDM. Από την οργάνωση, MINGDA έχει εστιάσει πάντα στην επίμονη καινοτομία, απευθυνόμενη στην αγορά και μεταχειρίζεται τη φήμη ως στρατηγική πυρήνων μας.

 

Η αρχή μας είναι να αγωνιστεί για την κινεζική τρισδιάστατη αιτία εκτυπωτών, και να δημιουργήσουμε το κινεζικό εμπορικό σήμα τρισδιάστατων «εκτυπωτών MINGDA μας». Το έτος 2014, ο όγκος πωλήσεων έχει υπερβεί 3000 σύνολα, περισσότερο από 80% έχουν εξαχθεί ευρέως στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη δυτική Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη, μέσος-ανατολικά, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες περιοχές. Στη σημερινή όλο και περισσότερο ανταγωνιστική αγορά, MINGDA συνεχώς θα εξυπηρετήσει τους πελάτες, βασισμένους «στην ακεραιότητα, καινοτομία και τολμηρός», «να ακολουθήσει την ποιότητα και την ποσότητα» είναι η υπερήφανη φήμη της ομάδας MINGDA μας.

 

Υπερήφανός μας είμαστε υπερήφανοι για να έχουμε ανακαλύψει τις νέες δυνατότητες της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στην παραγωγή των τρισδιάστατων συσκευών που επιτρέπει την τυπωμένη ύλη των προτύπων οποιασδήποτε πολυπλοκότητας. Η σειρά MINGDA Glitar είναι η πιό προηγμένη και τέλεια νέα συσκευή, η οποία δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτ' άλλο που υπάρχουν στην αγορά σήμερα. Πώς το διαχειριστήκαμε; Βελτιώσαμε κάθε συστατικό κρίσιμο για έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή: ποιότητα, ταχύτητα εκτύπωσης, ευκολία τοποθετήσεων, λογισμικό και υλικά. Έχουμε τεθεί έναν στόχο για να βρούμε μια μοναδική λύση για να συγκεντρώσουμε αυτά τα σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Η έκβαση υπερέβη τις προσδοκίες μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Mingda Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Doris

Τηλ.:: 86-135-0006-8891

Φαξ: 86-755-8278-8221

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)